Наказ від 03.02.2022 №215 Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого меню на зимовий період, Додаток до наказу
Аналізуємо норми й Порядок організації харчування в закладах дошкільної освіти
Наказ МОЗ від 05.11.2021 №2441 Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого меню на осінній період, Додаток до наказу
Що потрібно знати про систему НАССР
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 1.10.2012 № 590 “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”
Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти HACCP (ХАССП)